Menu
Καλάθι

Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη

Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Παραγγελία
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη
Bosch BBS712A Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 18V Μαύρη

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά
ΧρώμαΜαύρο
369,90€
 • .: Παραγγελία
 • Model: BBS712A

Μία μπαταρία για όλο το σπίτι.
Οι περισσότερες συσκευές έχουν διαφορετικές μπαταρίες, κάτι που μπορεί να είναι ακριβό. Οι ανταλλασσόμενες μπαταρίες αποτελούν μέρος ενός από τα μεγαλύτερα συστήματα μπαταριών 18V. Είναι συμβατές με πολλά ηλεκτρικά εργαλεία 18V και συσκευές κηπουρικής από την Bosch και άλλες μάρκες, π.χ. Gardena, Gloria, Wagner και Rapid.

Μεγαλύτερη διάρκεια με εναλλασσόμενες μπαταρίες
Θέλετε να καθαρίσετε ολόκληρο το σπίτι σας; Εάν θέλετε μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά τον χρόνο λειτουργίας, μια επιπλέον μπαταρία σάς επιτρέπει να επεκτείνετε την διάρκεια χρήσης της ηλεκτρικής σας σκούπας.

Έξυπνη αναγνώριση μπαταρίας για βελτιστοποίηση απόδοσης και διάρκεια λειτουργίας.
Χάρη στην πατενταρισμένη έξυπνη τεχνολογία αναγνώρισης μπαταρίας της Bosch, η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα αναγνωρίζει τον τύπο της μπαταρίας που χρησιμοποιείται και βελτιστοποιεί αυτόματα είτε την απόδοση για την απομάκρυνση των δύσκολων ρύπων, είτε τον χρόνο λειτουργίας για να μπορείτε να σκουπίσετε μεγαλύτερες επιφάνειες. Έτσι, απολαμβάνετε την καλύτερη λύση για κάθε πρόκληση.

Εύκολο άδειασμα της σκόνης, χωρίς πλύσιμο φίλτρου.
Το άδειασμα της σκόνης δεν πρέπει να σας δημιουργεί ανησυχία ως προς την υγιεινή. Μπορείτε να αδειάσετε τον κάδο χωρίς να δημιουργήσετε σύννεφο σκόνης και να καθαρίσετε το φίλτρο χωρίς πλύσιμο. Απλώς αφαιρέστε το δοχείο σκόνης, γυρίστε τον κόκκινο τροχό και αδειάστε το απευθείας στον κάδο.

Γρήγορος και εύκολος καθαρισμός φίλτρου.
Συνήθως το πλύσιμο των φίλτρων αποτελεί μια εργασία που θέλει χρόνο. Χάρη στο RotationClean, μπορείτε να καθαρίσετε το φίλτρο άμεσα και με μέγιστη υγιεινή. Απλώς αφαιρέστε το δοχείο σκόνης και γυρίστε τον κόκκινο τροχό. Όλη η σκόνη και οι ακαθαρσίες απελευθερώνονται χωρίς να έρχεστε σε επαφή με αυτά. Στη συνέχεια αδειάζετε το δοχείο σε κάδο απορριμάτων. Είναι γρήγορος και εύκολος καθαρισμός φίλτρου χωρίς πλύσιμο.

Ιδανικό και για εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων.
Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι γενικά ένα δύσκολο μέρος για καθαρισμό και συχνά δεν υπάρχει παροχή ρεύματος διαθέσιμη κοντά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ηλεκτρική σκούπα περιλαμβάνει τα ιδανικά εξαρτήματα που χρειάζεστε για να φτάσετε σε κάθε σημείο με ευκολία. Ο μεγάλος χρόνος λειτουργίας, η ευελιξία και η ευχρηστία καθιστούν την Unlimited ως τον ιδανικό τρόπο καθαρισμού και του αυτοκινήτου σας.

Βούρτσα 2 σε1 για εύκολο και άνετο καθαρισμό.
Ο συνδυασμός της βούρτσας επίπλων και του ακροφυσίου ταπετσαρίας καθιστά εύκολο τον καθαρισμό των επιφανειών. Η βούρτσα επίπλων είναι ιδανική για συρτάρια, τραπέζια και άλλα έπιπλα με ευαίσθητες επιφάνειες. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να μετατρέψετε τη βούρτσα επίπλων σε ακροφύσιο ταπετσαρίας πανεύκολα.

Bosch Motor Technology - Γερμανική ποιότητα.
Απολαύστε ισχυρή, σταθερή απόδοση με τις ηλεκτρικές σκούπες της Bosch: Αναπτύσσοντας και παράγοντας τους κινητήρες της υψηλής απόδοσης στη Γερμανία για πάνω από 80 χρόνια, δεν περιμένουμε μόνο μια ηλεκτρική σκούπα να προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα αλλά και να έχει μακροχρόνια διάρκεια ζωής. Γι 'αυτό παρέχουμε 10ετή εγγύηση κινητήρα.

3 Τρόποι λειτουργίας
- "Turbo" ενισχύει την απόδοση για δύσκολες εργασίες, παρέχοντας τόση ισχύ όση μια ηλεκτρική σκούπα με καλώδιο.
- "Auto" αναγνωρίζει την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ και τη διάρκεια λειτουργίας.
- "Eco" παρέχει εκτεταμένο χρόνο λειτουργίας για τις καθημερινές εργασίες καθαρισμού.

Ευλύγιστος σωλήνας Flex Tube
Δεν χρειάζεται να σκύβετε για να καθαρίσετε κάτω από καναπέδες και πολυθρόνες. Ο νέος σωλήνας σας επιτρέπει να καθαρίζετε χωρίς κόπο κάτω από χαμηλού ύψους έπιπλα και κρεβάτια. Η σκόνη και η βρωμιά δεν έχουν καμία τύχη, καθώς η ισχύς παραμένει πάντα υψηλή ακόμα και όταν ο σωλήνας είναι σε κλίση. 100% ευλυγισία χάρη στην κλίση 90°, που κάνει εύκολο το καθάρισμα ακόμα και σε δύσκολα σημεία.

Quick Stand
Εξοικονομήστε χρόνο και την ενέργειά σας χάρη στη λειτουργία Quick Stand. Εναλλάξτε εύκολα το σκούπισμα του δαπέδου με το καθάρισμα επιφανειών μεσαίου ύψους με το ισχυρό σκουπάκι χειρός. Όσο χρησιμοποιείτε το σκουπάκι, το πέλμα και ο σωλήνας στέκονται όρθια. Δεν χρειάζεται να αφήσετε τη σκούπα στο πάτωμα ή στην επιτοίχια βάση. Μετά, απλώς βάλτε ξανά το σκουπάκι στο σωλήνα και συνεχίστε το σκούπισμα του πατώματος.

Easy Parking Clip
Εύκολο parking: Κάντε ένα διάλειμμα στερεώνοντας με ασφάλεια τη σκούπα σε ένα έπιπλο.

Nozzle Foot Release
Πέλμα αφαιρούμενο με το πόδι: Φτάστε ψηλά σημεία με το σωλήνα αφαιρώντας το πέλμα χωρίς να σκύψετε.

Απόδοση:

 • AllFloor DynamicPower Brush με LED φωτισμό: ένα πέλμα με μηχανοκίνητη βούρτσα για εξαιρετικό καθαρισμό κάθε δαπέδου.
 • TurboSpin Motor: Κατασκευασμένος στη Γερμανία με δωρεάν εγγύηση 10 ετών.
 • Διαισθητική επιλογή λειτουργίας 3 βημάτων για κάλυψη όλων των αναγκών καθαρισμού:Λειτουργία Eco: εκτεταμένος χρόνος λειτουργίας για μεγαλύτερο καθαρισμό.Αυτόματη λειτουργία: κορυφαία λύση λειτουργίας και απόδοσης με αυτόματη ρύθμιση ισχύος.Λειτουργία Turbo: απόλυτη απόδοση για βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού.
 • Αυτονομία ανά μπαταρία 3.0 Ah. Έως 40' στη λειτουργία Eco χωρίς μηχανοκίνητα εξαρτήματα Έως 30' στη λειτουργία Eco με μηχανοκίνητη βούρτσα Έως 15' στη λειτουργία Auto με μηχανοκίνητη βούρτσα Έως 10' στη λειτουργία Turbo με μηχανοκίνητη βούρτσα
 • Αυτόματη λειτουργία: το ακροφύσιο προσαρμόζει την ένταση ανάλογα με τον τύπο δαπέδου: χαλί ή σκληρό δάπεδο. Αποτελεί κορυφαία λύση για μέγιστη απόδοση και αυτονομία.

  Yγιεινή:

 • Φίλτρο που δεν χρειάζεται αντικατάσταση: υψηλό φιλτράρισμα του εξερχόμενου αέρα χάρη στο μεταλλικό και στο υφασμάτινο φίλτρο με μεμβράνη Pure Air για συγκράτηση μικροσωματιδίων (σε ποσοστό 99,9% ?).
 • Καθαρισμός φίλτρων: Εύκολος καθαρισμός φίλτρων με το RotationClean - περιστρεφόμενος καθαρισμός. Δεν χρειάζεται πλύσιμο των φίλτρων.
 • Εύκολος χειρισμός για αφαίρεση και άδειασμα του δοχείου σκόνης.
 • Χωρητικότητα κάδου: 0.3 lt

  'Ανεση:

 • Flex Tube: ευλύγιστος σωλήνας με κλίση έως 90° που σας επιτρέπει να σκουπίζετε εύκολα κάτω από έπιπλα χαμηλού ύψους.
 • ’νεση και ευκολία: Καθαριότητα χωρίς κόπο χάρη στο Quick Stand, το Nozzle Foot Release και το Easy Parking Clip.
 • Χειρισμός με το ένα χέρι: Εργονομικό και ελαφρύ αλλά ισχυρό σκουπάκι χειρός (μόλις 1,4kg) που λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας.
 • Καθαρισμός σε όλα τα επίπεδα: Χάρη στα πολυάριθμα αξεσουάρ, μπορείτε να καθαρίσετε κάθε τύπο βρωμιάς, από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι - ακόμα και στο αυτοκίνητο.
 • Εύκολη αποθήκευση: σταθμός αποθήκευσης για την συσκευή και τα αξεσουάρ της.

 •  -ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:,

  • Αθήνα: Σε 1-3 ημέρες, εφόσον το προιόν είναι σε απόθεμα
  • Ηπειρωτική Ελλάδα:Σε 2-5 ημέρες , εφόσον το προιόν είναι σε απόθεμα.
  • Νησιωτική Ελλάδα:  Σε 2-7 ημέρες, εφόσον το προιόν είναι σε απόθεμα.

  Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το αναμενόμενο κόστος και χρόνο μεταφοράς της παραγγελίας σας.

   ΔΙΚΤΥA ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ-ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ:
  Η αποστολή των προϊόντων συνήθως γίνεται:

  • Με τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων , για εντός Αθήνας και Μαλεσίνας Φθιώτιδας.
  • Με παραλαβή από τα  καταστήματά μας από τον πελάτη
  • Με Courier (για αποστολές δεμάτων με βάρος μέχρι 10 κιλά) 
  • Με εταιρίες μεταφορών (για αποστολές εκτός Νομού Αττικής προϊόντων μεγάλου όγκου ή βάρους)

  Σε περίπτωση που οι πελάτες μας να παραλάβουν την παραγγελία τους από την έδρα μας πληρώνουν μόνο την αξία του προϊόντος.
   
  ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ;
  Αποστολές γίνονται προς όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές γίνονται από την πλησιέστερη έδρα μας.
   

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ – ΒΑΡΟΥΣ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  Για αποστολές εντός Αθήνας και γύρω περιοχών, η συσκευή παραδίδεται στον χώρο που επιθυμεί ο πελάτης. Αν η παράδοση γίνεται σε όροφο, χωρίς δυνατότητα χρησιμοποίησης του ανελκυστήρα, ο καταναλωτής θα επιβαρύνεται με μεταφορικά, ανάλογα του είδους, του ορόφου κτ.λ. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει συνεννόηση πριν την παράδοση.


  Για αποστολές , εκτός Αττικής,τα προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους ξεφορτώνονται "επί πεζοδρομίου" (στην ισόγεια είσοδο της πολυκατοικίας-οικίας-καταστήματος). Σε περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης να μεταφερθεί το προϊόν στον όροφο του διαμερίσματός του ή εντός της οικίας του, ανάλογα με το είδος  και τον όροφο, θα έχει μια αντίστοιχη χρέωση. Κατά τη στιγμή της παραγγελίας μέσω του site μας παρακαλώ συμπληρώστε στις παρατηρήσεις αν επιθυμείτε τη μεταφορά του προϊόντος στον όροφο σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να καθορίσουμε το κόστος.
   

  ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ:
  Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος και τον όγκο του προϊόντος και από τον τόπο αποστολής.

  Για αποστολές εντός Αθήνας και Μαλεσίνας Φθιώτιδας, τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 160€.

  Παραλαβή από τα  καταστήματά μας τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ (ανεξαρτήτως όγκου ή βάρους).

  Μεταφορική Εταιρία: Τα μεταφορικά εξαρτώνται από τον όγκο και το βάρος του προϊόντος. Το κόστος αποστολής για ογκώδη προιόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία και εμφανίζεται κατά την παραγγελία ,είναι ενδεικτικό. Αν η χρέωση είναι διαφορετική από την εμφανιζόμενη, ενημερώνεστε για το ακριβές ποσό, τηλεφωνικά, πριν την αποστολή του προιόντος.

  Courier : Τα μεταφορικά είναι €6,,00 για προϊόντα βάρους μέχρι 3 κιλά  και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

  Η εγκατάσταση και η επίδειξη των προιόντων , χρεώνονται έξτρα.


  ΦΠΑ 24%: Σε όλες τις τιμές που εμφανίζονται στο web-electric.gr συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%.